fredag 8 augusti 2008

8 augusti är ett födelsedagsdatum!

GRATTIS PAPPA
SOM FYLLER 55 ÅR
I DAG!!
GRATTIS FARMOR
SOM FYLLER 76 ÅR
IDAG!!

ÄLSKAR ER!


Vissa låtar passar inte att sjunga ensam i. "Gabriellas sång" ifrån filmen "så som i himmelen"är en sådan sång. Visst ska man ha en solist till den men bakom ska det stå en stor kör som sjunger i olika stämmor medan solisten sjunger. Då blir det verkligen mäktigt!! Jag var med och sjöng den låten i Kristdala kyrka en gång, det var en stor känsla att sjunga tillsammans i en sån fin låt, det kändes som kyrkan skulle lyfta!!


Igår var Rickard och jag i Moshult och kollade på teater. De var duktiga och vår kompis Jonni var duktigast! Vi cyklade dit så sammanlagt cyklade vi 2 mil! Fast när vi kom hem åt vi pizza, hehe.


I förrgår var Frida och jag ute och gick en och en halv timme. Vi gick förbi där det var festival och de hade inte städat bort allt än. Det låg lite¨kundvagnar här och var, med och utan hjul.

Vi vet inte riktig vad vi ska göra idag och ikväll. det är Rickards sista semesterdag. Vi har en fundering att spela minigolf men vi får se...OS invigningen håller på just nu. Det är väldigt mkt fyrverkerier!
puss o kram!

Inga kommentarer: