torsdag 2 april 2009

april!!

så var det april! solen lyser varje dag nu, man blir gladare när solen tittar fram. Och det ska bli varmt idag, eller iallfall 14 grader!!! Jag satt en stund på vår balkong igår med Fiffi. De var så skönt och jag blev lite röd på armen. Jag vill verkligen bli så brun som jag var efter Grekland förra året. Jag satt och kollade på kort igår från förra sommaren, då förstod jag hur blek jag är nu! haha.

Det var trevligt hos Charlotte, vi åt köttfärspaj och tårta, efter det spelade vi ett spel. När jag kom hem gjorde jag bullar! Rickard blev överraskad och glad när han kom hem. På kvällen var jag på kören.

Igår var det första april. de två senaste åren har jag lurat Rickard men jag lät bli iår, han blir så tjurig,haha. Jag läste en väns blogg, hon hade lurat sin kille att hon hade krockat med deras bil, haha, det lät så kul. På Smålandsnytt sa de att de ska bygga en miljardarena på flygbanan utanför Emmaboda, visst! De intervjuade massa olika personer och alla hade sin åsikt om det. Det var lite överdrivet. haha.

Nu ska jag snart äta frukost, sedan ska jag o Ida göra en uppgift. I eftermiddag ska jag på möte om turism C. Hoppas det klarnar något i mitt huvud efter det. Ikväll kommer min faster med familj =)
puss

2 kommentarer:

Vera sa...

Ja visst är det skönt när solen skiner!
Förra veckan vräkte snön ner här och idag har jag plockat de första blåsipporna.
Välkommen hem i morgon!
Ska bli spännande att titta på vargarna!
Kram mamma

Linas blogg sa...

ja, vargarna here we come!!!!